Bošković: DF strahuje od izbora, doći će brže nego što mislite

Poslanik DPS-a kazao da su predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivali sa ruskim zvaničnicima, kao i sa zvaničnicima "stotina drugih zemalja"

5188 pregleda 24 komentar(a)
Bošković, Foto: Luka Zeković
Bošković, Foto: Luka Zeković

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković ocijenio je da Demokratski front (DF) strahuje od vanrednih parlamentarnih izbora, poručivši da će izbori doći brže nego što u tom političkom savezu misle.

"Za razliku od vas, ja vama ne prijetim. Jer, teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u 'Kristal' - takvi na kraju, prijetilo im se ili ne, uvijek sami uteknu. A kada galamite - kao sada - tada vas je najviše strah. Ovog puta - od izbora. A ja vam poručujem - doći će brže nego što mislite", naveo je Bošković u odgovoru DF-u.

Kazao je da, kao svjedok vremena, potvrđuje da su predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivali sa ruskim zvaničnicima, kao i sa zvaničnicima "stotina drugih zemalja".

"Rusija tada nije sprovodila zločinačke ratove, niti je Crnoj Gori željela da određuje kuda će ići, niti smo od nje dobijali novac za izdaju i rušenje sopstvene države", kazao je on.

Bonus video: