Budvanska URA: Krapović je jedini koji se razumije u namještanje tendera

Iz GP URA poručili da će Pizana, dok god budu u mogućnosti da odlučuju, pripadati građanima

9537 pregleda 15 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Jedini ko zna kako se "namješta" i za čijeg predsjedavanja Opštinom Budva je Pizana "namještanjem" tendera zamalo došla u ruke njegovog kuma je potpredsjednik Demokrata Dragan Krapović, tvrde iz tamošnjeg odbora Građanskog pokreta URA.

Kazali su da je to u Budvi "javna tajna". "Na sreću po građane Budve namjera je osujećena, a tender stopiran i nije nikad do kraja realizovan. Istine radi, između ostalih, to je spriječio i jedan od tadašnjih odbornika Demokrata koji živi blizu Pizane", saopštili su iz opštinskog odbora GP URA.

Iz te partije su reagovali nakon što su juče iz budvanskog odbora Demokrata upitali kome Demokratski front i URA "namještaju" Pizanu.

Povezani članci

24. Septembar 2022.

Demokrate Budva: Kome DF i URA namještaju Pizanu?

Iz Ure su kazali kako čudi napad na tu partiju. "I svrstavanje nje sa političkim subjektom sa kojim su upravo Demokrate prvo formirale vlast u Budvi 2020. godine sa uslovom da URA ne participira u istoj kako bi prigrabili što više fotelja, a od Budve napravile primitivnu opštinu koja je sa njihovim kadrovskim riješenjima, uz nekoliko izuzetaka, dotakla dno"..

Podsjetili su i na "načelnika komunalne inspekcije i policije, i ujedno desne ruke tadašnjeg predsjednika Krapovića".

"O njegovom 'radu' će posvjedočiti građani, a posebno oni građani koji su vlasnici deponija. Nadamo se da će i to doći pod lupu institucija i nadležnih organa koji će sve to istražiti. Pošto je očigledno u Budvi da 'demokrate' (pod znacima navoda, jer su samo deklarativo demokrate, a suštinski radikali) više nemaju kapacitet da sačuvaju ni ljude unutar odbora i da gotovo ne postoji politički subjekt sa kim mogu da budu u koaliciji, te da više ne mogu varati građane sa 'izjavom časti' da neće sa DPS om, nek budu jednom iskreni i prije izbora daju podršku DPS-u i njegovim satelitima". "Što se tiče Pizane, dok god URA bude u mogućnosti da odlučujemo ona će pripadati građanima Budve i Crne Gore! Može Budva, Može Crna Gora", zaključuju iz budvanskog odbora Ure.

Bonus video: