Jušković: Nisam i nikada se neću prepasti od Krapovića, služim se činjenicama

"Kao istaknuti legalista veoma sam ponosan na to što se veoma vrijedna opštinska imovina vratila Opštini Budva i građanima Budve, uz moj doprinos"

9318 pregleda 8 komentar(a)
Jušković, Foto: Vuk Lajović
Jušković, Foto: Vuk Lajović

Kao što je ranije istakao visoki funkcioner Demokratske Crne Gore u Budvi, da je "Jušković nepokolebiv" onda je onima koji pišu saopštenja u ime Demokratske Crne Gore Budva, jasno da se Jušković nije i nikada neće prepasti od Krapovića niti od bilo koga jer se služim isključivo nepobitnim činjenicama o kojima nesebično upoznajem javnost. To je u reagovanju naveo predsjednik Odbora povjerenika Opštine Budva Nebojša Jušković.

Dodao je da "svjedoci smo da je i danas izađeno u susret i da je i danas popunjen 'prazan medijski prostor' tekstom pod naslovom 'Neistine GP Ura i Juškovića, boje se Krapovića', a sve povodom saopštenja kojim je DCG OO Budve demantovana u vezi javno igovorenih izjava koje se odnose na gradski bazen "Pizana" i uopšte Vaterpolo kluba.

"Kao istaknuti legalista veoma sam ponosan na to što se veoma vrijedna opštinska imovina vratila Opštini Budva i građanima Budve, uz moj doprinos. Kada dokažete kako je ta veoma vrijedna imovina bila upisana na Vaterpolo klub Budva tek tada ćemo moći da raspravljamo dalje", istakao je on i poručio:

"Vama je gospodo jasno da pravni osnov za prenos te vrijedne imovine na Klub nije postojao ni tada ni sada ne postoji, takođe vam je jasno da je Opština osnivač Vaterpolo kluba Budva. Sada se postavlja pitanje kome vi namještate ove nekretnine kad se tako grčevito borite da isti ne budu opštinsko vlasništvo. Namještate li ih za sebe ili nekog bliskog DCG", naveo je Jušković.

Pitao je "da li se vi 'bojite' suda javnosti ili pokušavate izvršiti pritisak na organe o tome će građani suditi".

"Na kraju, vašim jeftinim i propalim saopštenjima nećete uspjeti da promijenite moje mišljenje i stav u vezi ovog pitanja. Još jednom Vam ističem da povraćaj vrijedne imovine u vlasništvo Opštine Budva, smatram svojim velikim uspjehom u svojoj radnoj i profesionalnoj karijeri. Sa ovim odgovorom završavam polemiku sa gospodinom Krapovićem i OO DCG Budva na temu bazeni, a ako žele nastavak polemike pozivam ih da u bilo koje vrijeme sa gospodinom Krapovićem suočim se pred TV kamerama, gdje bi građani mogli donijeti sud ko štiti javne, a ko privatne interese", zaključio je Jušković.

Ovim reagovanjem zaključuje se dalja polemika između Demokrata i Juškovića.

Bonus video: