Borovinić Bojović: Građani će imati pristup gradonačelnici, riješićemo vodosnabdijevanje i kanalizaciju u svim naseljima

Poručila da će raditi na uređenju javnog gradskog prevoza i sređivanju saobraćajnog nereda, podsticaju rada preduzetništva i lokalnih start-up firmi, inovativnom brendiranju Podgorice kao nove turističke ponude u Crnoj Gori, pružanju mogućnosti za lični razvoj, obrazovanje, stvaranje porodice i kvalitetnije uslove za život kroz program socijalne pravde

8303 pregleda 46 komentar(a)
Foto: DF
Foto: DF

Kandidatkinja za gradonačelnicu Podgorice Jelena Borovinić Bojović poručila je da nema nikakvu dilemu da će pobijediti na izborima 23. oktobra.

Ona je istakla da će u fokusu kampanje koalicije "Za budućnost Podgorice'' biti građani Podgorice, sa svim njihovim problemima, potrebama koje imaju, neriješenim stvarima koje su negdje čekale u fiokama da dođu i riješe ih zajednički.

"Svi naši građani imaće, u svakom trenutku kada im je pomoć potrebna, pristup gradonačelnici i Upravi grada. Bavićemo se mnogim problemima, u našem programu naći će se sve one neriješene situacije i svi oni momenti koji su nas brinuli svih ovih godina”, kazala je Borovinić Bojović.

Ona je rekla da je trideset godina dug period i da je konačno došlo vrijeme da se izmirimo, da se ne dijelimo i da svi zajednički gradimo novu budućnost Podgorice.

"Kao rođena Podgoričanka, svoje prve korake napravila sam u ulici Jovana Tomaševića i nastaviću neumorno da koračam i da se borim za naš grad, za našu zajedničku budućnost. Obećavamo građanima da ćemo raditi na: kvalitetnim gradskim urbanističkim rješenjima, rješavanju vodosnabdijevanja i kanalizacione mreže u svim naseljima, efikasnoj i bržoj javnoj upravi, uređenju javnog gradskog prevoza i sređivanju saobraćajnog nereda, podsticaju rada preduzetništva i lokalnih start-up firmi, inovativnom brendiranju Podgorice kao nove turističke ponude u Crnoj Gori koja na žalost sada ne postoji, pružanju mogućnosti za lični razvoj, obrazovanje, stvaranje porodice i kvalitetnije uslove za život kroz program socijalne pravde, trajnom rješavanju problema zagađenja naših rijeka kroz program zaštite životne sredine i održiv razvoj, rješavanju problema samohranih roditelja uz besplatnu pravnu pomoć, dizanju kulturne svijesti kroz program za podsticaj kulture i kulturnih stvaralaca, ali i afirmaciju sporta i rekreacije kao preduslov za očuvanje i unapređenje zdravlja svih građana'', navela je Borovinić Bojović.

Ona je istakla da je došao trenutak da svi zajedno radimo na našoj boljoj budućnosti.

"To je naša obaveza, dužnost prema našoj djeci, ali i prema našim očevima i djedovima koji su radili i gradili za nas'', naglasila je.

Kandidat za odbornika i predsjednik Slobodne Crne Gore, Vladislav Dajković, istakao je da je srećan što će uz ove mlade ljude i uz kandidatkinju Borovinić Bojović doći do sigurne pobjede.

Advokat Mitar Šušić, kandidat za odbornika, kazao je da mu je velika čast što je dio liste pobjedničke koalicije.

,,Posebna mi je čast što ćemo ovu pobjedu ostvariti sa uzvišenim motivima i ciljevima. A naši motivi i ciljevi su da kroz etiku, častan rad i profesionalnost stvorimo modernu i efikasnu gradsku upravu”, kazao je Šušić.

Bonus video: