"pokret okuplja političke subjekte koji su jasno evropski i građanski opredjeljeni"

SD Podgorica: "Svi za naš grad" nesumnjivo odnosi pobjedu 23. oktobra

Iz podgoričkog SD-a je saopšteno da duže od mjesec funkcionišu u izbornom režimu rada, te da reakcije građana Podgorice "nagovještavaju ono što će biti ishod ovih lokalnih izbora"

3354 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Iz opštinskog odbora Socijaldemokrata Glavnog grada saopštili su da su uvjereni da će na predstojećim lokalnim izborima u Glavnom gradu nesumnjivu pobjedu odnijeti pokret "Svi za naš grad", čiji su i oni dio.

U saopštenju su naveli da su na sinoć održanoj sjednici odbora Socijaldemokrata Glavnog grada ukazali da će "očekivanoj pobjedi značajno doprinijeti i rezultati predstavnika SD-a u aktuelnoj gradskoj upravi".

Ocijenili su i da pokret okuplja političke subjekte koji su "jasno evropski i građanski opredjeljeni".

Iz podgoričkog SD-a je saopšteno da duže od mjesec funkcionišu u izbornom režimu rada, te da reakcije građana Podgorice "nagovještavaju ono što će biti ishod ovih lokalnih izbora, koji su izuzetno važni ne samo za dalju razvoj evropske i gradjanske Podgorice, već i za očuvanje i jačanje temeljnih vrijednosti samosvjesne Crne Gore".

"Podgorica, kao glavni grad Crne Gore, nosilac je njenog cjelokupnog razvoja i ni na koji način se ne smije dopustiti da u Podgorici imamo vlast i atmosferu kakvu nažalost imamo u pojedinim crnogorskim gradovima. Zbog toga smo sigurni da će, kroz posvećen rad i maksimalnu angažovanost svih članova partije i uz ogromnu podršku sugradjanki i sugradjana, doći do jasno zacrtanog cilja - pobjede na lokalnim izborima u Podgorici 23. oktobra", saopšteno je iz podgoričkih Socijaldemokrata.