čestitao dan opštine

Ibrahimović: Valorizacija izvanrednih turističkih potencijala je razvojna šansa Rožaja

"Državni je interes da se sjever ravnomjerno razvija sa ostalim regionima i Rožaje zaslužuje da bude jedan od predvodnika sveukupnog razvoja sjevernog regiona", poručio je Ibrahimović

1701 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Luka Zekovic
Foto: Luka Zekovic

Valorizacija izvanrednih turističkih potencijala, razvojna je šansa opštine Rožaje, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović.

On je uputio čestitku povodom 30. septembra – Dana opštine Rožaje, predsjedniku Opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicima i svim građanima Rožaja.

"Državni je interes da se sjever ravnomjerno razvija sa ostalim regionima i Rožaje zaslužuje da bude jedan od predvodnika sveukupnog razvoja sjevernog regiona. Važni kapitalni projekti, poput ski-centra Hajla-Štedim, kao i izgradnja tunela između Rožaja i Peći, moraju biti u vrhu agende plana rada Vlade Crne Gore", istakao je Ibrahimović.

Odgovornim odnosom lokalne uprave, dodaje se u čestitki, posebno u dijelu komunalne, putne i vodovodne infrastrukture, "stvoreni su dobri uslovi za život i rad svih građana Rožaja".

"Uvjeren sam da će lokalna uprava nastaviti da predano radi na stvaranju još boljih uslova za život u Rožajama", saopštio je Ibrahimović.