DPS Zeta: Posljednje dvije Vlade uložile u Zetu svega 30 hiljada eura

"Uprkos izostanku pomoći države, rukovodstvo Zete i Glavnog grada zahvaljujući domaćinskom odnosu uspjeli su da u pomenutom periodu realizuju sve započete projekte i obezbijede stabilnost u funkcionisanju opštine", navodi se u saopštenju

3447 pregleda 4 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Vlada Zdravka Krivokapića i Vlada Dritana Abazovića uložile su u Zetu svega 30 hiljada eura, što jasno pokazuje ko kakve namjere ima prema Zeti i Zećanima, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalsta (DPS) Zeta.

"Iz državnog budžeta za kapitalne projekte u Zeti, 41. Vlada Crne Gore premijera Duška Markovića, opredijelila je 12 miliona eura. Takođe, 2018. godine je otvorena završna faza obilaznice oko Golubovaca vrijedna 6,3 miliona eura", navodi se u njihovom saopštenju.

Time su, kako ističu, olakšali građanima i turistima putovanje i izmjestili tranzitni saobraćaj iz Golubovaca.

"Imajući u vidu da je ulaganje u obrazovanje najbolja investicija u budućnost, godinu kasnije otvorili smo Srednju stručnu školu u Golubovcima, čija vrijednost je iznosila čak pet miliona eura", saopštili su oni.

Kako navode, uloženeno je "više miliona u putnu i vodovodnu infrastrukturu, izgradnju puta Golubovci-Mataguži, izgradnju dječijih igrališta i sportskih poligona, kao i izgradnju Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetanjama u razvoju".

"Uprkos izostanku pomoći države, rukovodstvo Zete i Glavnog grada zahvaljujući domaćinskom odnosu uspjeli su da u pomenutom periodu realizuju sve započete projekte i obezbijede stabilnost u funkcionisanju opštine. Demokratska partija socijalista je pokazala i dokazala da je posvećena istinskom razvoju i prosperitetu Zete i svih njenih građanki i građanama. O tome u prilog govore činjenice o urađenim projektima i onim koji su u toku", piše u njihovom saopštenju.

Iz te partije dodaju da su uvjereni da će Zećani znati da prepoznaju "prave rezultate koje su postigli, te nastaviti da pružaju nemjerljiv doprinos u izgradnji evropske, građanske i antifašističke Crne Gore".

Bonus video: