IZABRAN IZBORNI ŠTAB

SD samostalno i u Mojkovcu, Brajović: Na svim izborima zabilježili odlične rezultate

Predsjednik mojkovačkog odbora SD, Milan Popadić, rekao je da je odbor odavno u predizbornom režimu i da je apsolutno spreman za samostalni nastup na predstojećim lokalnim izborima
117 pregleda 7 komentar(a)
Socijaldemokrate Mojkovac, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Mojkovac, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 01.10.2017. 12:21h

Opštinski odbor Socijaldemokrata (SD) Mojkovca jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima.

Sjednici, na kojoj je takođe izabran izborni štab, prisustvovali su predsjednik Socijaldemokrata, Ivan Brajović i članica Predsjedništva partije, Marija Blagojević.

"Brajović je kazao da su Socijaldemokrate od svog osnivanja do danas, na svim izborima nastupale samostalno i zabilježile odlične rezultate koji su pokazali ispravnost politike SD-a, pa ga stoga raduje što je to prepoznao i Opštinski odbor SD Mojkovac", kaže se u saopštenju.

Predsjednik mojkovačkog odbora SD, Milan Popadić, rekao je da je odbor odavno u predizbornom režimu i da je apsolutno spreman za samostalni nastup na predstojećim lokalnim izborima, nakon kojih će, kako je kazao, Socijaldemokrate biti nezaobilazni činilac buduće vlasti u Mojkovcu.

Lokalni izboru na Cetinju, Mojkovci i Petnjici biće održani 26. novembra.

Preporučujemo za Vas