"Može Bar, može Crna Gora": Bar i Ulcinj bratski gradovi koje ni ovakvi spinovi ne mogu da razdvoje

"Kandidat za odbornika Artan Čobi dolazi iz ugledne porodice iz Krajine koja je dio Opštine Bar i stoga smo ponosni što imamo predstavnika sa tog područja koje je DPS 30 godina zapostavljao i raselio po cijelom svijetu"

4064 pregleda 5 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Lista "Može Bar, može Crna Gora" saopštila je da kritika Opštinskog odbora DPS Ulcinj da se na listi URE za Bar nalazi neko ko radi u Ulcinju "pokazuje želju da dijele građane Crne Gore i po gradovima"

"DPS i njihov stvarni nosioc liste za Bar Brano Gvozdenović trebali bi da znaju da su Bar i Ulcinj bratski gradovi koje ni ovakvi spinovi ne mogu da razdvoje. Kandidat za odbornika Artan Čobi dolazi iz ugledne porodice iz Krajine koja je dio Opštine Bar i stoga smo ponosni što imamo predstavnika sa tog područja koje je DPS 30 godina zapostavljao i raselio po cijelom svijetu", naveli su u reagovanju iz liste "Može Bar, može Crna Gora".

Dodaju da građani Krajine i Ostrosa za URU "nijesu građani drugoga reda, kako ih je DPS tretirao svih minulih godina".

"Moramo na kraju reći da nećemo da nasjedamo na DPS-ove zlokobne podjele. Za URU su i Bar i Ulcinj gradovi svih građana Crne Gore", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: