Filipović: Milošević se upleo u laži, mora da podnese ostavku

"Šta je sada još potrebno za Miloševićevu ostavku? Da ga lisicama odvoje od fotelje, kamiona ili kontejnera sa cigaretama"

6569 pregleda 15 komentar(a)
Filipović, Foto: DPS
Filipović, Foto: DPS

Član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Slobodan Filipović rekao je da se direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević upleo u laži i da mora da podnese ostavku.

"Jasno je sve, baš kao i njegov šef, i Milošević se upleo u svoje laži, želeći da odbrani neodbranjivo. I šta je sada još potrebno za Miloševićevu ostavku? Da ga lisicama odvoje od fotelje, kamiona ili kontejnera sa cigaretama", rekao je Filipović u saopštenju koje je medijima dostavio DPS.

Desi se tako, kaže Filipović, da subotom pred ponoć istražni organi javne funkcionere pozovu da svrate.

"Na kafu. A da javni funkcioneri upravo u tom momentu šetaju gradom sa hrpom dokumentacije koja se slučajno odnosi baš na slučaj kojim se istražni organi bave. Lijepa je to priča o prošlom vikendu Rada Miloševića za one koji vjeruju URI. No, takvih više i nema. Počev od propalog premijera brata Abaza, sve do nižih činovnika, svi su u toj partiji u teškom bunilu, a da je tako najbolje sada govori upravo najnovija izjava samog Miloševića", istakao je Filipović.

On dodaje da je Milošević proteklih dana pokušao da demantuje istinu tvrdeći kako je kod istražnih organa išao u svojstvu građanina, a da sada kaže kako su mu tamo oduzeli - službeni telefon.

"Otkad to istražni organi uzimaju službeni telefon licima koja pozivaju 'u svojstvu građanina'? Odstupite Miloševiću, sve je ovo postalo apsurdno, a istraga kojom ćete biti obuhvaćeni - kao što i sami znate - dovešće do rezultata koji ni Vama niti Vašim nadređenima u stranci neće nikako ići u prilog", zaključio je Filipović.

Bonus video: