Raičević: Opredijeljeno preko milion eura za eksproprijaciju zemljišta za izgradnju novih saobraćajnica u Šušanju

"Posebna pažnja u narednom četvorogodišnjem periodu će biti na izgradnji sportskih terena, igrališta za djecu, zelenih i parkovskih površina i drugih sadržaja za mještane i turiste", rekao je Raičević

2032 pregleda 9 komentar(a)
Obraćanje Raičevića, Foto: DPS
Obraćanje Raičevića, Foto: DPS

Opština Bar je već opredijelila preko milion eura sredstava za eksproprijaciju zemljišta za izgradnju novih saobraćajnica u mjesnoj zajednici Šušanj, saopštio je nosilac liste Koalicija "Prava stvar - Zajedno Bar" i aktuelni predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) je saopšteno da je sinoć u Šušanju održana tribina koalicije "Prava stvar- Zajedno Bar".

Raičević je istakao da je Šušanj mjesto sa velikim potencijalom za dalji razvoj u kome je postala privilegija živjeti.

"Posebna pažnja u narednom četvorogodišnjem periodu će biti na izgradnji sportskih terena, igrališta za djecu, zelenih i parkovskih površina i drugih sadržaja za mještane i turiste. Uložiće se dodatni napori i preduzeti sve aktivnosti kako bi se regulisale saobraćajne gužve u toku ljetnjih mjeseci i nadoknadio nedostatak parking prostora", poručio je Raičević.

U saopštenju DPS se navodi da su tribini prisustvovali neki od kandidata za odbornike iz mjesne zajednice Šušanj, kao što su sportista Almir Cecunjanin, Andrea Martsijepović i Aleksandra Glavanović, koji su tom prilikom naglasili spremnost da daju svoj maksimalan doprinos za stvaranje kvalitetnijeg životnog ambijenta u Šušanju.

"Na tribini je konstatovano da Šušanj zna da Koalicija Prava stvar, koju čine pravi ljudi u Baru nema konkurenciju za osvajanje vlasti na predstojećim izborima, na kojima će biti ostvarena najubjedljivija pobjeda do sada. Gosti tribine bili su i generalni sekretar DPS Crne Gore Aleksandar Bogdanović, koordinatori partije za Bar Danijel Živković i Nela Savković-Vukčević", poručili su iz DPS.

Bonus video: