"Pobijedićemo zato što smo najbolji"

Borovinić Bojović: Građani Podgorice više neće odvajati od svojih usta da bi neki drugi imali za tašne, avione i kamione

"Toga više nema, toga više nikada ne može da bude. Crna Gora i Podgorica će da glasaju za vladavinu prava, za državu jednakih šansi, za budućnost naše djece, za budućnost svih onih koji dolaze, ali i svih onih koji su gradili ovu zemlju"

8369 pregleda 12 komentar(a)
Borovinić Bojović, Foto: Savo Prelević
Borovinić Bojović, Foto: Savo Prelević

Podgorica više neće da glasa za šverc, neće da glasa za korupciju, građanke i građani Podgorice više neće da odvajaju od svojih usta da bi zarađivali neki drugi za tašne, avione i kamione svih onih koji su se, nažalost, nalazili među redovima DPS ''elitista''. Pobijedićemo zato što smo najbolji, poručila je Jelena Borovinić Bojović, kandidatkinja za gradonačelnicu koalicije "Za budućnost Podgorice".

Kako se navodi u saopštenju koje je medijima dostavio Demokratski front (DF) ona je to rekla tokom posjete Lješanskoj nahiji.

"Toga više nema, toga više nikada ne može da bude. Crna Gora i Podgorica će da glasaju za vladavinu prava, za državu jednakih šansi, za budućnost naše djece, za budućnost svih onih koji dolaze, ali i svih onih koji su gradili ovu zemlju, a to su naši očevi, naši djedovi, naši pradjedovi koji su nam ostavili u amanet obavezu i dužnost da branimo pravi sistem vrijednosti, a to ste vi", istakla je.

Kada budemo radili, kaže Borovinić Bojović, svi ćemo zarađivati jednako i neće više biti onih tri posto koji imaju sve, a onih devedeset sedam posto koji rade za onih tri posto i nemaju ništa.

"Toga od 23. oktobra više neće biti, to je vrijeme koje je prošlo, to je vrijeme koje je iza nas. Pobjeda je naša, Crna Gora je naša, Podgorica je naša, budućnost je naša. Naša je budućnost za budućnost Podgorice", istakla je.

Kako se navodi u saopštenju poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović istakao je da značaj izbora u Podgorici daleko prevazilazi lokalne izbore i potreba je da rezultat u Podgorici bude posljednji udarac već posrnulom DPS-u.

"Ovdje su pružali najžešći otpor, ovdje su otvarali televizije, zapošljavali nakon što su 30. avgusta 2020. godine izgubili vlast u državi, koncentrisali su sve na Podgoricu i bacili sve karte na pobjedu u ovom gradu. Čak su prvi put odbacili crveno-žute boje svoje kampanje da ne bi nervirali Srbe, pa da probaju i tu nešto da ućare. Prihvatili su i onu divnu plavu boju koju mi koristimo, a i ukrali su slogan iz naše kampanje koja je bila prošli put Sve za moj grad", rekao je Radunović.

Kaže da DPS sada prvi put u Podgorici nastupa sa pozicije opozicije na državnom nivou.

"Bez mogućnosti da koristi resurse države u izbornoj kampanji tako da je realno očekivati jedan ubjedljiv poraz Demokratske partije socijalista. Pričam o njima jer su oni najveća pošast u Crnoj Gori, oni su najveći problem za sve što je nama važno u Crnoj Gori. Prvi zadatak ove koalicije, a nadam se i ostalih koalicija jeste da se pobijedi DPS", zaključio je radunović.

U saopštenuju dodaju da su se okupljenima obratili i kandidati za odbornike koalicije "Za budućnost Podgorice" Boban Radević i Milo Popović i mještanin Momo Vukčević.