DPS Cetinje: Kaluđerović i Gošović su 2006. kidisali i na Cetinje i na Crnu Goru

"Dobit u vidu stranih državljana i tajkuna svake vlasti zarad funkcija Cetinju ne treba. Dobit u vidu političkih lutalica od stranke do stranke Cetinju ne treba"
93 pregleda 6 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 01.10.2017. 09:41h

Dobit u vidu Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića koji su 2006. kidisali i na Cetinje i na Crnu Goru, Cetinju ne treba, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Cetinje.

Oni su reagovali na jučerašnje saopštenje Demokratske Crne Gore iz koje su kazali da "Cetinje postaje mjesto iz kojeg se odlazi"

"Dobit u vidu stranih državljana i tajkuna svake vlasti zarad funkcija Cetinju ne treba. Dobit u vidu političkih lutalica od stranke do stranke Cetinju ne treba. Dobit u vidu nekoga kome jedna stranka plaća studije, a druga stranka poslove Cetinju ne treba. Dobit u vidu stranke koja je bila protiv Zakona o Prijestonici Cetinju ne treba. Znate vi najbolje po vašim istraživanjima gdje se nalazite, a zna to cijelo Cetinje koje će 26. novembra nokautirati političke preletače. Nisu oni formirali nikakve mjesne odbore nego su se sastali da dijele pozicije i pare u biračkim odborima" kazali su iz DPS Cetinje.

Kaluđerović i Gošović su članovi Predsjedništva Demokratske Crne Gore.

Bonus video: