Mijović: Podgorica dobija evropski i svjetski duh, postaje moderna evropska metropola

"U svakom dijelu grada osjećate tu energiju, pozitivne vibracije, na svakom koraku vidite nešto od onoga što je urađeno - igrališta, buldevari, mostovi, poligoni", kazao je Mijović

3437 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Pokret Svi za naš GRAD
Foto: Pokret Svi za naš GRAD

Kandidat za odbornika pokreta "Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković" Saša Mijović saopštio je da Podgorica dobija evropski i svjetski duh i postaje moderna evropska metropola.

"U svakom dijelu grada osjećate tu energiju, pozitivne vibracije, na svakom koraku vidite nešto od onoga što je urađeno - igrališta, buldevari, mostovi, poligoni. Sve to svjedoči o tome koliko je Ivan Vuković, zajedno sa svojim timom, bio posvećen razvoju ovog grada", navodi se u saopštenju.

Mijović smatra da se Podgorica u posljednje četiri godine znatno promijenila, te da je "sadašnji i budući gradonačelnik unio kosmopolitski duh u ovaj grad".

On se osvrnuo na značaj izgradnje dječjih igrališta i sportskih terena, u kontekstu podizanja svijesti o važnosti njegovanja zdravih stilova života, kao i pravilnom rastu i razvoju djece i omladine.

"Čast mi je i zadovoljstvo što sam u timu ljudi koji su se ostvarli u svojim profesijama i koji mogu da daju svoj puni doprinos da ovaj grad bude još bolji. Podgorica i Crna Gora nemaju alternativu, a Ivan Vuković nema konkurenciju", zaključio je Mijović.

Bonus video: