Beloica: Radićemo na tome da mladi ostanu u Rožajama, unaprijedićemo infrastrukturu u selima

"Uradićemo uličnu rasvjetu, postavićemo znakove pored naših škola, uvešćemo grijanje u školama i nećemo dozvoliti da se pojedine škole još uvijek griju na furunama", saopštila je ona

2964 pregleda 5 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Nositeljka liste "Za budućnost Rožaja SNP-NSD" Anđela Beloica kazala je da će raditi na tome da mladi ljudi ostanu u Rožajama, da se zapošljavaju i u tom gradu osnivaju svoje porodice, te da žive časno i pošteno isključivo od svog rada.

Istakla je da će unaprijediti infrastrukturu u selima, da neće dozvoliti da građani koriste makadam, "da budu zaboravljeni kao do sada od svake vlasti koja je bila i koja jeste u našoj opštini".

Beloica je kazala da u Rožajama "i nije tako sjajno kao što se do sada prezentovalo".

"To znate vi, znam ja i znaju svi koji su ovdje ostali da žive na ognjištima svojih predaka. Voljela bih da zajedno sa vama popravimo sve nedostatke u našoj opštini", navodi se u njenom saopštenju.

Prema njenim riječima, boriće se da se sva sela ravnomjerno razvijaju, "a da ona u kojima živi pravoslavni živalj ne budu diskriminisana".

"Uradićemo uličnu rasvjetu, postavićemo znakove pored naših škola, uvešćemo grijanje u školama i nećemo dozvoliti da se pojedine škole još uvijek griju na furunama. Zalagaćemo se za razvoj turizma, poljoprivrede i vodoprivrede. Pomoći ćemo našim poljoprivrednicima da uz pomoć subvencija što lakše i efikasnije rade", navodi se u njenom saopštenju.

Beloica je istakla da će učiniti sve da građani osjete boljitak i da postoji neko "ko želi i hoće da misli na njih".

"Ja Vam ništa obećati neću, ali ću se potruditi da svojim zalaganjem i angažovanjem 23.oktobra bude bolje i vama i meni", poručila je ona.

Bonus video: