Milatović: Podgorica ne smije biti podijeljena na poziciona i opoziciona naselja

“Našu listu čine uglavnom mladi ljudi, od kojih je skoro polovina mlađih od 35 godina. Na listi je zastupljeno 47% žena jer se nismo bavili nametnutom formom nego suštinom"

3030 pregleda 28 komentar(a)
Milatović, Foto: Evropa sad
Milatović, Foto: Evropa sad

Nosilac liste Evropa sad za Podgoricu, Jakov Milatović, poručio je da Glavni grad nikada više ne smije biti podijeljen na poziciona i opoziciona naselja.

Milatović je predstavio četvorogodišnji program Evrope sad za Podgoricu.

“Našu listu čine uglavnom mladi ljudi, od kojih je skoro polovina mlađih od 35 godina. Na listi je zastupljeno 47% žena jer se nismo bavili nametnutom formom nego suštinom. Našu listu obogatilo je 10 magistara, četiri doktora nauka i tri doktora medicine. Okupili smo sposobne, ostvarene i poštene ljude koji imaju namjeru da učine ovaj grad boljim”, izjavio je Milatović.

Prisutni su, kako se navodi u saopštenju pokreta Evropa sad, imali priliku da vide, kako kažu, konkretan, moderan i savremen plan razvoja glavnog grada u 15 tačaka.

Milatović je, kako navode, pristupio svakom gorućem problemu Podgorice i dao konkretno rješenje, a takođe je i predstavio plan razvoja 2022 – 2026, kako bi Podgorica konačno, kako kaže, postala moderan evropski glavni grad.

"Program Pokreta Evropa sad za Podgoricu stavlja građane i njihove potrebe na prvo mjesto, čineći njihov život kvalitetnijim. Program predviđa i unaprjeđenje uslova za razvoj privrede sa posebnim fokusom na zanatlije, mala i srednja preduzeća", dodaje se u saopštenju.

Milatović je zaključio da Podgorica nikad više ne smije biti podijeljena na poziciona i opoziciona naselja.

Zato je, kako navode, nosilac liste Evrope sad pored 15 cjelina prezentovao i program razvoja za svako od podgoričkih naselja ponaosob, ukazujući na potrebu da Podgorica konačno postane grad ravnomjerno razvijenih naselja.

Bonus video: