Borovinić Bojović: U Bloku pet odmah treba sanirati problem nedostatka parkinga

"Posvetićemo se tome da Blok 5 ima evropski riješen saobraćaj, sa parking mjestima koja ne opterećuju prilikom odlaska na posao, odlaska djece u školu, vrtiće, prilikom vraćanja svojim domovima''

4666 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Koalicija za budućnost Podgorice
Foto: Koalicija za budućnost Podgorice

Nositeljka liste koalicije "Za budućnost Podgorice" sa saradnicima je obišla Blok 5 i 6 i razgovarala sa stanovnicima tog dijela grad.

"Nema nikakve dileme da mi 23. oktobra uzimamo ključeve grada i da će građani biti ti koji će da odluče i da ćemo 23. oktobra svi zajedno da pobijedimo", kazala je Borovinić Bojović.

Poručila je i da buduću lokalnu samoupravu "čeka veliki posao" te da će od prvog dana krenuti da ih rješavaju.

"U Bloku pet su naročito prisutni veliki problemi, ali među prvima treba sanirati problem nedostatka parkinga. Dakle, posvetićemo se tome da Blok 5 ima evropski riješen saobraćaj, sa parking mjestima koja ne opterećuju prilikom odlaska na posao, odlaska djece u školu, vrtiće, prilikom vraćanja svojim domovima'', kazala je Borovinić Bojović, dodajući i važnost parkova.

"Došlo je novo vrijeme za budućnost Podgorice, da zajedno živimo, radimo i zarađujemo. Želimo da ostanemo da živimo u svom gradu i zaboravimo na ružnu prošlost", rekla je Borovinić Bojović.

Bonus video: