Raičević: U Mrkojeviće u prethodne četiri godine uloženo blizu dva miliona eura

Mještani su, kako je saopšteno, istakli zadovoljstvo ulaganjima, uz potvrdu da za njih nema dileme da će Koalicija "Prava stvar, Zajedno Bar" ostvariti ubjedljivu pobjedu u Baru

4151 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Demokratska partija socijalista
Foto: Demokratska partija socijalista

Nosilac liste Koalicije "Prava stvar, Zajedno Bar" i predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, kazao je da je u prethodne četiri godine u Mrkojeviće uloženo blizu dva miliona eura.

Kandidati za odbornike Koalicije danas su obišli Mrkojeviće i razgovarali sa mještanima o realizovanim aktivnostima ali i predstojećim značajnim projektima za razvoj ovog dijela grada.

Raičević je, kako se navodi u saopštenju Demokratske partije socijalista, istakao da je u prethodnom četvorogodišnjem periodu u Mrkojeviće uloženo blizu 2 miliona eura, što najbolje govori o odnosu koji su kandidati za odbornike, sadašnji, a siguran je i budući funkcioneri, koji se nalaze na listi pokazali prema Mrkojevićima.

Dodao je da je uvjeren da upravo lista čiji je nosilac ima najkvalitetnije ljude, spremne da se odgovorno odnesu i prema narednim značajnim projektima za ovo mjesto, jer jedino oni, kako kaže, mogu pružiti garancije da će ono što se obeća i biti realizovano.

Mještani Mrkojevića su, kako je saopšteno, istakli zadovoljstvo ulaganjima u Mrkojeviće, uz potvrdu da za njih nema dileme da će Koalicija "Prava stvar, Zajedno Bar" ostvariti ubjedljivu pobjedu u Baru a da će Mrkojevići, kao i u ranijem periodu, pružiti značajan doprinos odličnom izbornom rezultatu.

Bonus video: