Milatović: Od Podgorice ćemo napraviti evropsku metropolu

"Podgorica je decenijama devastirana od strane aktuelne vlasti, ali se u naredne četiri godine može uraditi jako mnogo", kazao je nosilac liste pokreta Evropa sad

4009 pregleda 18 komentar(a)
Milatović sa građanima, Foto: Evropa sad
Milatović sa građanima, Foto: Evropa sad

Jakov Milatović, nosilac liste pokreta Evropa sad, kazao je da je okupio tim "izuzetnih ljudi" koji, kako je naveo, imaju ne samo znanje i stručnost, već i veliku želju i entuzijazam da, uz pomoć građana, od Podgorice naprave "pravu evropsku metropolu".

Milatović je, u društvu kandidata za odbornike, posjetio naselja Blok V i Zabjelo i tom prilikom razgovarao sa mještanima.

"Stanovnici Bloka V su posebno istakli problem parkinga i pristupa Domu zdravlja, vrtiću i škola, kao i problem sa održavanjem fasada zgrada, što je problem sa kojim se suočavaju ne samo stanovnici ovoga naselja, već i cijelog Glavnog grada. Stanovnici Zabjela su takođe iskazali nezadovoljstvo odnosom nadležnih prema ovom naselju koje je jedno od većih i naseljenijih u Podgorici, posebno u dijelu koji se odnosi na saobraćajnu infrastrukturu i povezanost sa drugim djelovima grada", saopšteno je iz pokreta Evropa sad.

Kazali su da je Milatović upoznao mještane sa Programom razvoja Podgorice u narednom četvorogodišnjem periodu, posebno stavljajući naglasak na detaljne planove razvoja koji se odnose na unapređenje kvaliteta života u pomenutim naseljima.

„Podgorica je decenijama devastirana od strane aktuelne vlasti, ali se u naredne četiri godine može uraditi jako mnogo. Okupio sam tim izuzetnih ljudi koji imaju ne samo znanje i stručnost, već i veliku želju i entuzijazam da, uz pomoć građana, od Podgorice napravimo pravu evropsku metropolu“, kazao je Milatović.

Bonus video: