Borovinić Bojović: Neki od ciljeva rekonstrukcija gradskog prevoza, rasterećenje saobraćaja, smanjenje troškova...

"Grad po grad, jedan za drugim, oslobađali su se, a zloglasna stranka Mila Đukanovića razvlašćena je u velikom broj gradova širom Crne Gore. Sada je došao red na Podgoricu", kazala je kandidatkinja za gradonačelnicu koalicija "Za budućnost Podgorice"

2774 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Koalicija za budućnost Podgorice
Foto: Koalicija za budućnost Podgorice

Kandidatkinja za gradonačelnicu koalicija "Za budućnost Podgorice" Jelena Borovinić Bojović kazala je da su neki od ciljeva te koalicije rekonstrukcija javnog gradskog prevoza, rasterećenje saobraćaja, smanjenje troškova, humanizacija betonskog Siti kvarta.

Koalicija za budućnost Podgorice održala je sinoć predizborni skup staroj zgradi vlade.

Borovinić Bojović kazala je da je "nakon 30. avgusta 2020. godine, počeo proces oslobađanja Crne Gore od korupcionaškog, kriminalnog i diktatorakog DPS-a".

"Grad po grad, jedan za drugim, oslobađali su se, a zloglasna stranka Mila Đukanovića razvlašćena je u velikom broj gradova širom Crne Gore. Sada je došao red na Podgoricu. Ovaj talas promjena Podgorica mora da predvodi. Glas za Ivana Vukovića je glas za Mila Đukanovića. Glas za DPS je glas za Blaža Jovanića, Veselina Vukotića, Vericu Maraš, Vesnu Medenicu, Dragana Kovačevića, i naravno nezaboravnog Milana Roćena", rekla je Borovinić Bojović, navodi se u saopštenju koalicije "Za budućnost Podgorice.

Predsjednik NSD i jedan od lidera DF-a, Andrija Mandić, rekao je da su "pred Podgoricom bolji dani, ali i da će DF do kraja voditi brobu protiv mafije".

"U samoj Podgorici treba mnogo toga da se uradi. Naši eksperti su izašli sa planom kako treba urediti grad, i na koji način treba riješiti razne probleme, poput uređenja ulica, vodosnabdijevanja. Posebno želim da istaknem socijalni program koji će pomoći ljudima koji su u stanju socijalne potrebe. Imamo najboljeg kandidata za gradonačelnika, u našem slučaju gradonačelnicu", rekao je Mandić.

Za budućnost Podgorice skup vlada
foto: Koalicija za budućnost Podgorice

Predsjednik DNP i jedan od lidera DF, Milan Knežević, je najavio ubjedljivu pobjedu liste Demokratski front – Za budućnost Podgorice, ali i svih lista koje predvodi DF u svim drugim opštinama.

"Podgorica je poslednji šleper cigareta i brod kokaina, i zato je naša obaveza da taj šleper survamo na Smokovcu, a brod potopimo u luci Bar. Izbor je lak, čista petica za Jelenu Borovinić Bojović, nema izgovora. Pošto su odvojili Zetu, da vam uhvatim muštuluk. Tamo ćemo da ih soremo, u Pljevljima ćemo da ih isfreziramo, u Žabljaku ćemo da ih posijemo, u Šavniku ćemo da ih zacementiramo, u Budvi ćemo da ih potopimo", kazao je Knežević.

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore i funkcionerka PzP, Branka Bošnjak, pružila je punu Borovinić Bojović, sa kojom je, kako je kazala zajedno "uz desetine hiljada ljudi učestvovala u borbi Demokratskog fronta za oslobođenje Crne Gore".

"Demokratski front je bio stožer otpora i promjena. Naša hrabrost, sloga i jedinstvo učinili su da do njih dođe”, kazala je Bošnjak.

Kandidat za odbornika i predsjednik Slobodne Crne Gore, Valdislav Dajković, istakao je da mu je velika čast što je dio ove koalicije...

Bonus video: