Može Bar: Zašto su privrednici dovedeni u situaciju da slušaju političku priču Đukanovića umjesto priče o ekonomiji

"Građanski pokret URA će se truditi da barski privrednici više nikada ne budu razvrstavani po partijskoj pripadnosti te će učiniti sve da svima bude pružena jednaka šansa"

3160 pregleda 13 komentar(a)
Goran Đurović, nosilac liste GP URA na izborima u Baru, Foto: GP URA
Goran Đurović, nosilac liste GP URA na izborima u Baru, Foto: GP URA

Debakl liste Demokratske partije socijalista (DPS), čiji je stvarni predvodnik Brano Gvozdenović, ne mogu da spriječe ni Dušan Raičević ni Milo Đukanović sa svojom olinjalom retorikom. Bar neće da se dijeli, privrednici Bara neće da se dijele i to je poruka svima koji imaju takve namjere, saopštila je lista "Može Bar, može Crna Gora" na izborima 23. oktobra.

Oni u saopštenju kažu da se imajući u vidu da je predsjednik opštine Bar Dušan Raičević organizovao sastanak predsjednika Mila Đukanovića sa privrednicima nameću sljedeća pitanja na koja traže odgovor.

"Po kojem kriterijumu je odabrao privrednike koje će zvati? Zašto je pozvane privrednike doveo u neprijatnu situaciju da slušaju političku priču Đukanovića umjesto priče o ekonomiji kao što im je bilo rečeno u pozivu", piše u saopštenju.

Kako se navodi očigledno je da se opet dešava zloupotreba položaja dva odlazeća predsjednika Raičevića i Đukanovića koji koriste svoju poziciju da se selektivno odnose prema privrednicima u pokušaju da ih dijele kao što su radili posljednjih 30 godina.

"Naravno kao što su i navikli dva bivša predsjednika su pokušala i da zastraše prisutne privrednike od promjena 23. oktobra. Na njihovu žalost naišli su na podsmjeh većine prisutnih privrednika, koji za razliku od Đukanovića i Raičevića, ne žele da žive u devedesetim godinama", kažu u saopštenju.

Istakli su da će se Građanski pokret URA truditi da barski privrednici više nikada ne budu razvrstavani po partijskoj pripadnosti te da će učiniti sve da svima bude pružena jednaka šansa.

"Sigurni smo da barski privrednici nikada nisu bili jedinstveniji u podršci Građanskom pokretu URA i nosiocu liste Goranu Đuroviću koji je garant da će privrednici grada Bara biti podržani od strane opštine Bar u njegovom mandatu na čelu predsjednika opštine Bar", zaključili su sa liste "Može Bar, može Crna Gora".

Bonus video: