DPS: Demokratama ne odgovara povratak u parlament

"A što se boravka u istoj prostoriji sa vama tiče, ne precjenjujte se - niti vas je ko zvao, niti ćete biti u prilici da to sebi priuštite", poručili su iz DPS
69 pregleda 7 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 29.09.2017. 19:21h

Demokratama ne odgovara povratak u parlament, jer bi na tom terenu bili potpuno razobličeni, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz Demokratske Crne Gore ranije su saopštili da premijer Duško Marković pokušava još jednom da prevari opozicione političke subjekte, i poručili da sa Markovićem neće „ni u istu prostoriju, a kamoli za isti sto“.

Navodi se da su se Demokrate "svojim prostaklukom i primitivizmom sami eliminisali iz bilo kakvog ozbiljnog političkog dijaloga".

"A što se boravka u istoj prostoriji sa vama tiče, ne precjenjujte se - niti vas je ko zvao, niti ćete biti u prilici da to sebi priuštite", poručili su iz DPS.

Iz DPS-a su ponovo upitali kako su izbori u Budvi i Kotoru regularni, a održani su u istom danu i pod istim uslovima kad i parlamentarni koje Demokrate ne ne priznaju, dodajući da takav pristup politici razobličava i njih i njihove zahtjeve.

"Gospodo, to što ste umislili da ste mesije i proroci u svom opozicionom dvorištu, to je problem onih koji vas trpe. Sindrom seoskih torokuša i političkih šibicara, nikad nije mogao da prođe u Crnoj Gori", kaže se u reagovanju.

Bonus video: