Milatović: Nastaviću putem Marka Miljanova

"Muzej Marka Miljanova zaslužuje da se nađe na mapi najznačajnijih atrakcija, kao izuzetno vrijedan lokalitet koji će unaprijediti kulturnu i turističku ponudu, ne samo Podgorice, već i cijele države"

3150 pregleda 30 komentar(a)
Milatović, Foto: Pokret Evropa sad
Milatović, Foto: Pokret Evropa sad
Kada postanem gradonačelnik nastaviću putem koji je Marko Miljanov trasirao za generacije poslije njega, putem slobode, čojstva i junaštva, putem demokratskog razvoja i ekonomskog blagostanja za sve građane Podgorice, rekao je Jakov Milatović, jedan od lidera Pokreta Evropa sad i kandidat za gradonačelnika Podgorice na izborima 23. oktobra.
On je kako se navodi u saopštenju Pokreta Evropa sad, posjetio muzej Marka Miljanova u podnožju Meduna, jednog od najstarijih naselja na Balkanu.
"Izuzetna mi je čast što sam danas ovdje u muzeju Marka Miljanova, kučkog vojvode i prvog gradonačelnika Podgorice", dodao je Milatović.
Rekao je da je u budućnosti neophodno uložiti mnogo veće napore kako bi se od ovoga muzeja napravila svojevrsna kulturna i turistička atrakcija - ne samo za građane Podgorice i Crne Gore, već i za brojne turiste.
"Muzej Marka Miljanova zaslužuje da se nađe na mapi najznačajnijih atrakcija, kao izuzetno vrijedan lokalitet koji će unaprijediti kulturnu i turističku ponudu, ne samo Podgorice, već i cijele države, a samim tim i donijeti brojne benefite ne samo na lokalnom, već i na nacionalnom nivou", zaključio je Milatović.

Bonus video: