SNP Podgorica: DPS i Vuković izgubili kompas i dodir sa realnošću

"Kao uvijek do sada, DPS i njegovi eksponenti brutalnom kampanjom nastavljaju da napadaju sve one koji se usude da urade nešto što im ne ide u prilog, pa su tako sada na red došle i sudije Upravnog suda", navodi se u saopštenju

1994 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Da su Demokratska partija socijalista (DPS) i Ivan Vuković kao potpredsjednik ove partije, izgubili kompas i dodir sa realnošću pokazuje i njegova današnja najava da će tužiti sudije Upravnog suda koji su njegov ponovni izbor za gradonačelnika proglasili nezakonitim.

To su saopštili iz Odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Glavnog grada Podgorica, dodajući da je ta partija još u julu ukazivala na to da se radi o nezakonitoj i spornoj odluci Skupštine Glavnog grada, kao i na probleme koji će se pojaviti.

"Kao uvijek do sada, DPS i njegovi eksponenti brutalnom kampanjom nastavljaju da napadaju sve one koji se usude da urade nešto što im ne ide u prilog, pa su tako sada na red došle i sudije Upravnog suda", navodi se u saopštenju.

Oni su pozvali Vukovića da se "dostojanstveno i ljudski" odnese prema onome što je zvaničan stav jedne sudske instance, "da ne uzurpira funkciju gradonačelnika Podgorice i da se pomiri sa činjenicom da će izgubiti izbore u Glavnom gradu 23. oktobra".

"Vrijeme je za nove ljude koji će donijeti bolju budućnost građankama i građanima Podgorice", piše u saopštenju.

Bonus video: