DPS održao završnu konvenciju u Podgorici, Đukanović se nije obratio

"Pobijedićemo kako bi sunce koje će u nedjelju obasjati naš grad uskoro ogrijalo i cijelu Crnu Goru i rastjeralo tamne oblake koji su se prije dvije godine nadvili nad njom", rekao je Ivan Vuković, nosilac liste "Svi za naš grad"

34967 pregleda 95 komentar(a)
Sa završne konvencije, Foto: Pokret Svi za naš grad
Sa završne konvencije, Foto: Pokret Svi za naš grad
Ažurirano: 21.10.2022. 21:42h

Pobijedićemo u nedjelju za sve generacije i sve ljude. Pobijedićemo kako niko ne bi izgubio. Pobijedićemo kako bi sunce koje će u nedjelju obasjati naš grad uskoro ogrijalo i cijelu Crnu Goru i rastjeralo tamne oblake koji su se prije dvije godine nadvili nad njom.

To je kako se navodi u saopštenju Pokreta "Svi za naš grad" tokom završne konvencije rekao Ivan Vuković, nosilac liste ovog pokreta na izborima u Podgorici 23. oktobra.

Kako piše u saopštenju Vuković je podsjetio na postignute rezultate u protekle četiri godine.

"Koje primjećuju i priznaju ne samo građani Podgorice i Crne Gore, nego i Evropa i svijet, čemu svjedoče brojne poruke podrške koje smo dobijali od samog početka ove kampanje", dodao je Vuković.

Dodaje u nedjelju odlučno i nikad masovnije svi za naš grad.

"Svi za našu jedinu kuću, svi za multietničku, građansku i evropsku Podgoricu", zaključio je Vuković.

Na konvenciji nije govorio lider Demokratske partije socijalista (DPS) i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, iako je tokom predizborne kampanje to učinio u 12 od 14 gradova u kojima će se 23. oktobra održati lokalni izbori - Rožajama, Bijelom Polju, Baru, Zeti, Kolašinu, Tivtu, Budvi, Danilovgradu, Pljevljima, Žabljaku, Šavniku i Plavu.

Bonus video: