Radonjić: Vlast DPS-a bila najnesposobnija u istoriji Danilovgrada

"SNP će biti najozbiljniji konstituent nove vlasti u Danilovgradu"

1800 pregleda 2 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Nosilac Izborne liste SNP Temeljno za Danilovgrad, Marko Radonjić kazao je da lokalna vlast u tom gradu "u prethodnom periodu nije radila ništa" a da se dan prije izbora "sjetila da zakrpi poneku rupu u centru i okolini Danilovgrada, plati aprilsku premiju za mlijeko, samo dio duga za žetvu žitarica".

On je naveo i da je napravila koncert, "vjerovatno misleći da će Danilograđani uz pjesmu i mrvice zaboraviti sve što su loše i naopako uradili u prethodnom period".

"Sve to neće spasiti DPS od debakla u Danilovgradu. Svi znamo da je vlast DPS bila najnesposobnija u istoriji naše opštine a šlag na torti donijelo je nezakonito imenovanje Branka Boškovića koji se jedini htio prihvatiti uloge poslednjeg predsjednika opštine iz redova DPS-a. Takvu lošu vlast bez dileme mijenjamo 23. oktobra".

Radonjić je rekao da je SNP spremila opsežan sanacioni i razvojni program za Danilovgrad.

"Ovima programom će se krenuti u realiziciju prvog dana po konstituisanju nove lokalne vlasti u opštini. SNP će biti najozbiljniji konstituent nove vlasti u Danilovgradu. Naši sugrađani će konačno saznati što znači dobra uprava i odgovorna vlast. To vam garantujem ja, kao nosilac izborne liste partije, za koju sva Crna Gora zna da ono što obeća to i ispuni", naveo je Radonjić.

Bonus video: