DPS Bijelo Polje: Jedina istina je da je na snimku Ličina, ostalo su prizemne insinuacije

"Mi nastavljamo izborni dan, odlučni da odbranimo pravo svih građana da slobodno i demokratski glasaju na lokalnim izborima u Bijelom Polju"

15152 pregleda 0 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Svjesni potpune političke nemoći, aktivisti Pokreta Evropa sad su danas na biračkom mjestu uslikali člana naše partije i uglednog domaćina - Anela Ličinu, iz istoimenog bjelopoljskog naselja, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Bijelo Polje.

Predstavnici bjelopoljskog odbora Pokreta Evropa sad podnijeli su krivičnu prijavu protiv Ličine zbog sumnje da je izvršio krivično djelo uticaj na slobodnu volju birača.

"Dakle, jedina istina u ovom lošem pokušaju manipulacije javnošću je da je na snimku zaista prikazan gospodin Ličina. Sve ostalo su prizemne insinuacije, kojima naši politički konkurenti pokušavaju da sebi pribave alibi za ono što će uslijediti večeras nakon 20 časova. Ostavljamo građanima da sude o ovom i ovakvim pokušajima, a mi nastavljamo izborni dan, odlučni da odbranimo pravo svih građana da slobodno i demokratski glasaju na lokalnim izborima u Bijelom Polju", piše u saopštenju DPS Bijelo Polje.

Bonus video: