Zoronjić: URA u Bijelom Polju ostvarila tri puta bolji rezultat nego 2020.

"To je još jedna potvrda da su građani u velikoj mjeri prepoznali naše rezultate koji se prije svega odnose na obezbjeđivanje sedam miliona eura iz državnog budžeta za kapitalne projekte u Bjelom Polju, za našu bolnicu, za naše škole"

4303 pregleda 16 komentar(a)
Zoronjić, Foto: GP URA
Zoronjić, Foto: GP URA

Na lokalnim izborima u Bijelom Polju Građanski pokret URA (GP URA) ostvarila je rezultat od 1.255 glasova, što je tri puta više u odnosu na rezultat koji je ostvarili na parlamentarnim izborima 30. avgusta 2020. godine.

To je u saopštenju GP URA istakla Suada Zoronjić, nositeljka liste bijelopljske URE na nedavnim lokalnim izborima.

"To je još jedna potvrda da su građani u velikoj mjeri prepoznali naše rezultate koji se prije svega odnose na obezbjeđivanje sedam miliona eura iz državnog budžeta za kapitalne projekte u Bjelom Polju, za našu bolnicu, za naše škole", istakla je Zoronjić.

Kaže da će URA sa dva odbornika u lokalnom parlamentu nastaviti da doprinosi razvoju Bijelog Polja kao što je i do sada.

"Ovom prilikom se zahvaljujemo građanima koji su nam pružili podršku, kao i svima koji su učestvovali u kampanji i dali svoj doprinos. Građanima dajemo obećanje da ćemo nastaviti da se borimo za bolji život u našem gradu, zajedno sa njima kao i svim drugim građanima koji žele dobro Bijelom Polju", zaključila je Zoronjić.

Bonus video: