GP URA: Nakon lokalnih izbora imamo 11 odbornika više u lokalnim parlamentima

Iz GP URA navode da ni u jednoj opštini gdje su se održali izbori u broju mandata nijesu izgubili nijednog odbornika, već imaju isti ili veći broj predstavnika u lokalnim parlamentima.

2271 pregleda 14 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Građanski pokret URA saopštio je da nakon lokalnih izbora, održanih 23. oktobra, imaju 11 mandata više u odnosu na prethod

"Tako je URA, u gradovima gdje do sada nije imala odbornike, poput Plava, gdje nakon izbora imamo tri, Rožaja, gdje imamo dva, Pljevalja i Kolašina gdje imamo po jednog odbornika, počela širiti ideju građanske, evropske i ekološke Crne Gore", navodi se u saopštenju GP URA.

Dodaju da su rast podrške i najbolji rezultat zabilježili u Baru.

"Gdje sa doskorašnjeg jednog, sada imamo tri odbornika, dok rast broja odbornika bilježimo i u Danilovgradu, u čijem lokalnom parlamentu će nas od sada predstavljati dva odbornika. URA je po broju odbornika zadržala rezultat postignut u Glavnom gradu i Budvi, gdje će nas u narednom periodu predstavljati četiri, odnosno jedan odbornik", navode iz GP URA.

URA mandati
foto: GP URA

Ni u jednoj opštini gdje su se održali izbori, kako su dodali, u broju mandata nijesu izgubili nijednog odbornika, već imaju isti ili veći broj predstavnika u lokalnim parlamentima.

Bonus video: