DPS Šavnik: Postigli smo rezultat koji je bolji od naših oponenata

"Želimo da izrazimo uvjerenje da će na kraju ovog i ovakvog izbornog procesa pobijediti razum, pristojnost i elementarna kultura"

10470 pregleda 25 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Izborna lista “Prava stvar, Koalicija Nastavljamo domaćinski za Šavnik” na biračko mjesto Bijela postigla je sjajan rezultat koji je bolji od naših političkih oponenata, saopštila je Demokratska partija socijalista (DPS).

Poručili su da je ovo bio još jedan izborni dan, težak za demokratiju u Crnoj Gori, koji je, kako navode, obilovao incidentima, kao i primjenom fizičke sile od strane članova biračkih odbora iz redova DF-a prema glasačima.

"Upravo ovakav rezultat pokazatelj je da su građanke i građani Šavnika ostali imuni na brojne pritiske vinovnika pravnog nasilja i brojnih krivičnih djela koji su na preostala dva biračka mjesta u besprizornim scenama bezumlja ponovo spriječili održavanje glasanja", navodi se u saopštenju DPS-a.

Istakli su da svim građanima Šavnika čestitaju na trpeljivosti koju su, kako kažu, još jednom iskazali u teškim momentima po Šavnik kada "skaradnim djelovanjem predstavnici DF-a besprizorno suspenduju zakon i siluju demokratiju".

"Ipak želimo da izrazimo uvjerenje da će na kraju ovog i ovakvog izbornog procesa pobijediti razum, pristojnost i elementarna kultura čime će se omogućiti dalji nastavak domaćinskog razvoja našeg Šavnika", zaključili su oni.

Bonus video: