Došljak: Pozabavite se kršenjem prava u Šavniku, umjesto bizarnim provokacijama i spinovima DF-a

Funkcioner DPS-a o današnjim izjavama sa današnje sjednice Skupštine

14985 pregleda 9 komentar(a)
Došljak, Foto: DPS
Došljak, Foto: DPS

Član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Draško Došljak poručio je da bi Državno tužilaštvo, umjesto što reaguje na "bizarne provokacije i spinove" poslanika Demokratskog fronta, trebalo da se bavi ozbiljnim slučajevima kršenja ustavnih prava koji se, kako je naveo, već četvrti put ponavljaju u Šavniku.

"U suprotnom, prioritete im zadaju stranke ciji lideri su prvostepeno osuđeni za drzavni udar", napisao je Došljak na Tviteru, osvrnuvši se na današnje izjave sa sjednice Skupštine.

Poslanik DF-a Jovan Vučurović kazao je danas, govoreći o protestu pokreta "Ima nas" najavljenom za četvrtak, da glavni specijalni tužilac Vladimir Novović ima jasne smjernice kako da djeluje i da zaustavi da se izazove "nešto krupno", jer "nešto očigledno spremaju, možda i upad u Skupštinu".

Vršiteljka dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Maja Jovanović je, govoreći o za najavljenom skupu ispred parlamenta, rekla da će nadležno tužilaštvo preduzeti radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja postojanja elemenata krivičnog djela.

Bonus video: