Cetinjska URA: DPS nudi mržnju, frustraciju, kriminal i korupciju, zbog toga je prošlost

"Kako DPS liječi Crnu Goru i Cetinje vidjeli smo u prethodne tri decenije, od ratnih sukoba do propasti privrede, kriminalizacije i korumpiranosti društva pa sve do hibridnog režima", navodi se u njihovom reagovanju

2802 pregleda 6 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Politika Demokratske partije socijalista (DPS) se svodi na to da smatraju da nije dobro da ulice budu sređene i uredne, da lokalna preduzeća budu likvidna a rukovodeći kadar Prijestonice nekorumpiran kao ranije, saopštili su iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA.

Oni su reagovali na saopštenje DPS Prijestonice da "smo vidjeli 5. septembra prošle godine kako URA liječi Cetinje".

"Kako DPS liječi Crnu Goru i Cetinje vidjeli smo u prethodne tri decenije, od ratnih sukoba do propasti privrede, kriminalizacije i korumpiranosti društva pa sve do hibridnog režima", navodi se u njihovom reagovanju.

Ocjenjuju i da saopštenje u kojem na činjenično stanje iz cetinjskog DPS-a "odgovaraju mržnjom, frustracijom, zavazda zarobljeni u prošlosti, samo je potvrda da priznaju da nije dobro da građani imaju veće plate, penzije, da imaju bolji standard".

"U toj uvrnutoj logici DPS-a nije dobro da vodovod na Cetinju bude rekonstruisan (što je predviđeno državnim budžetom za 2023.), nije dobro da se gradi žičara Lovćen – Kotor, nije dobro da se Prijestonica razvija kako joj i pripada. Za njih su mržnja, kompleksi, frustracije, kriminal, korupcija i prošlost ono što jedino mogu ponuditi Cetnju i Crnoj Gori. Zbog toga su tu đe jesu", piše u saopštenju cetinjske Ure.

Bonus video: