Bošković: Doći će vrijeme da se preispitaju nepočinstva najkraćeg premijera

"Na dan kad državna kompanija bez tendera uz podršku premijera kupuje imovinu od privatne firme vrijednu 20 miliona eura naravno da je potrebna aktivnost koja će to zamaskirati i poslati u zaborav"

13218 pregleda 38 komentar(a)
Bošković, Foto: Boris Pejović
Bošković, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković kazao je da će doći vrijeme kada će se ispitati "nepočinstva" premijera Dritana Abazovića.

On je na Tviteru komentarisao najavu Građanskog pokreta (URA), čiji je Abazović lider, da će na sjednici Administrativnog odbora i u Skupštini glasati za skidanje imuniteta poslanicima Demokratske partije socijlista (DPS) Predragu Boškoviću, Suzani Pribilović i Dragici Sekulić, kao i poslanicima Socijaldemokrata (SD) Damiru Šehoviću i Ivanu Brajoviću

"Na dan kad državna kompanija bez tendera uz podršku premijera kupuje imovinu od privatne firme vrijednu 20 miliona eura naravno da je potrebna aktivnost koja će to zamaskirati i poslati u zaborav. Ali, doći će vrijeme i da se to preispita kao i ostala nepočinstva najkraćeg premijera", napisao je Bošković na Tviteru.

"Pozdravljamo potez SDT-a kojim se traži od Skupštine ukidanje poslaničkog imuniteta za Predraga Boškovića, Ivana Brajovića, Damira Šehovića, Suzanu Pribilović i Dragici Sekulić, a povodom osnovanih sumnji da su zloupotrijebili položaj pljačkajući državu i građane dodjelom stanova. Naši poslanici će na Administrativnom odboru i u plenumu glasati za ukidanje imuniteta. Obećali smo i uveliko dolazi vrijeme pravde i prava. Crna Gora bez kriminala i korupcije, bez mržnje i prošlosti - dom svih njenih građana", piše na Tviter nalogu GP URA.

Bonus video: