Jovanović: Prošlo je vrijeme u kojem se Tivtu mngo uzimalo a malo davalo

Poručio je da ga raduju i dobre vijesti iz mnoštva državnih kompanija i rješavanje decenijskih problema radnika i firmi

1852 pregleda 3 komentar(a)
Jovanović, Foto: GP URA
Jovanović, Foto: GP URA

Član Glavnog odbora Građanskog pokreta URA iz Tivta, Ljubomir Jovanović, poručio je da je prošlo vrijeme u kojem se Tivtu dosta uzimalo a malo davalo.

"U kapitalnom budžetu Vlade Crne Gore za 2023. godinu, našli su se važni projekti za opštinu Tivat, izgradnja bulevara Jaz-Tivat, te početak izgradnje nove škole i vrtića u Radovićima", kazao je Jovanović, a navodi se u saopštenju GP URA.

Poručio je da ih raduje da je Vlada Crne Gore na čelu sa Dritanom Abazovićem prepoznala potencijale Tivta, i da je prošlo vrijeme u kojem se Tivtu dosta uzimalo a malo davalo.

Dodaje da raduju i dobre vijesti iz mnoštva državnih kompanija i rješavanje decenijskih problema radnika i firmi.

Poručuje da Vlada Crne Gore pokazuje da može kada se radi pošteno, patriotski i odgovorno bez mržnje, netrpeljivosti i prošlosti.

"Mjera patriotizma je ono što radi URA koja je na najvišim i najodgovornijim državnim funkcijama uspjela da pokaže rezultate za vrlo kratko vrijeme, prije svega na ekonomskom polju i na egzistencijalnim stvarima stavivši ad acta pitanja koja ne doprinose razvoju države i boljem životu građana", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: