DPS Kotor: Jokić politizovao tzv. "građanski" protest, tako što je držao govor

"Apelujemo na političare da ne koriste makijavelistički svaku priliku za sopstvenu promociju, posebno u situacijama kada je to neprimjereno i neukusno", kazali su iz DPS Kotor
5 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 22.09.2017. 16:02h

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, politizovao je današnji tzv. "građanski" protest u Kotoru, i to tako što je na tom skupu držao govor uprkos najavi organizatora da neće biti političkih obraćanja, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Kotor.

Jokić je danas na mirnom protestu "Pravo na miran i siguran život u Kotoru" pozvao da se "zaustavi kovitlac ludila u kojem se Kotor zatekao".

"Iako smo od početka tvrdili da jedna politička stranka pokušava da manipuliše građanima Kotora, ipak smo zatečeni da se u političkoj borbi ne biraju mjesto, vrijeme i povod. Dajemo punu podršku nadležnim organima da, koristeći sva raspoloživa sredstva, nastave rad na rasvjetljavanju svih neriješenih slučajeva kriminala, kako bi počinioce ovih nedjela stigla pravda. Takođe, apelujemo na političare da ne koriste makijavelistički svaku priliku za sopstvenu promociju, posebno u situacijama kada je to neprimjereno i neukusno", kazali su iz DPS Kotor.

Bonus video: