Krivokapić: Građani da dobiju priliku da izađu na birališta i zaustave tragikomičnu političku predstavu

Prema njegovim riječima, 42. Vlada je omogućila da se unaprijedi životni standard građana, zakonski zaštiti Crkva i da prilika uniženom narodu da okusi slobodu

14679 pregleda 29 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Bivši premijer Crne Gore i jedan od osnivača Demohrišćanskog pokreta Zdravko Krivokapić saopštio je da je prije pada 42. Vlade rekao da to nije najveća prevara sa kojom ćemo se suočiti na političkoj sceni, te da će potonja biti najveća.

"Danas je jasno da Zdravko Krivokapić nije bio prepreka jedinstvu takozvane parlamentarne većine, već pojedini njeni djelovi koji od 30. avgusta godine varaju i obmanjuju jedni druge", napisao je Krivokapić na svom Tviter nalogu.

On smatra da je 42. Vlada bila jedino moguće rješenje nakon izbora, "imajući u vidu ambijent u kojem sam je sastavljao i sa kim sam je sastavljao (čast pojedinim akterima)".

Ona je, prema njegovim riječima, omogućila da se unaprijedi životni standard građana, zakonski zaštiti Crkva i da prilika uniženom narodu da okusi slobodu.

"Sve što je uslijedilo nakon toga primjer je političkog nemorala, o kojem sam jednom govorio u Skupštini, a koji je doživio kulminaciju proteklih mjeseci. Zato što prije građani treba da dobiju priliku da izađu na birališta i olovkom zaustave tragikomičnu političku predstavu, sa lošim glumcima, kojoj svjedočimo iz dana u dan. Nevinih nema", saopštio je Krivokapić.

Bonus video: