Opozicija samo zna od vlasti da prepisuje

On tvrdi da je “pokušaj da se na taj način diskredituje lokalna vlast, više nego propao jer se opozicija više bavila kandidatom DPS-a na predostojećim izborima nego svojim”
126 pregleda 1 komentar(a)
Momčilo Vujošević, Foto: Luka Zeković
Momčilo Vujošević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.09.2017. 20:10h

Predsjednik kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada, Momčilo Vujošević, ocijenio je da veliko interesovanje za kandidata DPS-a u redovima opozicije predstavlja nedvosmislenu potvrdu da su i oni već u startu priznali poraz na izborima, jer znaju da je nosilac liste DPS-a sigurni gradonačelnik i nakon narednih izbora i da je njihova pobjeda neupitna.

Reagujući na izjave opozicionara, objavljene u jučerašnjem tekstu “Vijesti” pod naslovom “Stijepović više neće biti kandidat?”, Vujošević je kazao da se javnost dodatno uvjerila u nemoć opozicije u Podgorici.

"Ravnopravna“ zastupljenost pozicije i opozicije u odnosu 1:4 jasno svjedoči o tome da čak četiri opozicione partije u lokalnom parlamentu ne mogu da pariraju Demokratskoj partiji socijalista. Zbog toga je i potrebno javnosti iznijeti većinski opozicioni stav u odnosu na koaliciju na vlasti”, kazao je Vujošević.

On tvrdi da je “pokušaj da se na taj način diskredituje lokalna vlast, više nego propao jer se opozicija više bavila kandidatom DPS-a na predostojećim izborima nego svojim”.

Građanima je, ocijenio je Vujošević, “jasno da to više govori o njihovom kadrovskom potencijalu, ali i o njihovom učinku u lokalnom parlamentu, gdje nijesu svih ovih godina imali nijedan prijedlog, a da nije bio loše prepisivanje inicijativa koje je Glavni grad već pokrenuo”.

“Ta činjenica je građanima odavno poznata, i neće je prikriti nemušti pokušaji da se kritikom čelnih ljudi DPS-a skrene pažnja sa sopstvenog nerada i nedostatka kvalitetnog kadra. Dakle, ne brinite za kandidata DPS-a, jer vas sigurno pobjeđujemo kao i svih ovih godina. I to zahvaljujući upravo rezultatima rada gradske uprave i kvalitetnim kadrovskim rješenjima”, kazao je Vujošević.

Bonus video: