Radulović: Ostanak Đokovića na funkciji jedina veća bruka od njegovog odlaska na raport u Beograd

"Takvo ponašanje predsjednika SO Danilovgrad, ali i svih koji su zajedno sa njim pognuli glavu pred Milicom zavetnicom, ne može se okarakterisati nikako drugačije već kao izdaja ove zemlje i gaženje njenog Ustava"

3991 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Predsjednik Socijaldemokrata (SD) Danilovgrad Radovan Radulović saopštio je da je ostanak Velimira Đokovića na funkciji predsjednika Skupštine opštine jedina veća bruka od njegovog odlaska na raport u Beograd.

"Predsjednik SO Danilovgrad, nosilac liste 'Za budućnost Danilovgrada' Velimir Đoković jedan je od članova sramne delegacije lokalnih funkcionera koji su od novca naših građanki i građana pošli u tuđu zemlju da svojim gazdama podnose račune", dodao je Radulović.

Kaže da je to snishodljivo, antidržavničko ponašanje šokiralo svakog normalnog čovjeka u Crnoj Gori, bez obzira na njegovo političko opredjeljenje.

"Da predsjednik Skupštine jedne opštine, ili predsjednik Opštine, idu u drugu državu da nekome podnose izvještaje šta su na tim funkcijama do sad uradili i šta će uraditi?! Da se hvale, između ostalog, time što su u kabinete unijeli neke druge zastave umjesto državnih. Da govore o tome kako država u kojoj vrše vlast nije njihova i kako im je otkako su to shvatili mnogo lakše", navodi Radulović.

Zaključio je da takvo ponašanje predsjednika SO Danilovgrad, ali i svih koji su zajedno sa njim pognuli glavu, kako je naveo, pred Milicom zavetnicom, ne može se okarakterisati nikako drugačije već kao izdaja ove zemlje i gaženje njenog Ustava.

Bonus video: