Konjević: Čini mi se da je Miloševiću "dosadio" pritvor, to muči Abazovića

"Tipujem na Rada iz 1-1. To znači da je Dritan na dužem godišnjem odmoru. Samo relaksirano"

25214 pregleda 41 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević kazao je da "neće davati dijagnoze", već "prognozu", nakon što ga je u emisiji "Načisto" na Televiziji Vijesti prozvao premijer Dritan Abazović.

"Ja neću davati dijagnoze, evo jedna prognoza. Čini mi se da je R. Miloševiću 'dosadio' pritvor. To muči Dritana. Tipujem na Rada iz 1-1. To znači da je Dritan na dužem godišnjem odmoru. Samo relaksirano", napisao je Konjević na Tviteru.

Prethodno je, komentarišući dokument koji je objavio Konjević, a u kojem se, između ostalog, navodi da se, prema operativnim saznanjima, krijumčarenje cigareta u Luci Bar odvija pod patronatom tadašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića, odobren od strane Abazovića, premijer kazao da taj dokument nije vidio niti da je službeno zaveden.

"On je (Konjević) čovjek koji ima dijagnozu. Moram da kažem što je istina. Dok to ne isporuči SDT-u, neka se spremi da vrati 30.000 eura što mu je majka uzela za stan neregularno. Niko u Crnoj Gori ništa ne radi džabe", rekao je Abazović na TV Vijesti.

Bonus video: