I Han se "upecao" na lažni profil Filipa Vujanovića

Večeri u sjedištu Delegacije EU pri UN prisustvovali su, pored predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Albanije i Makedonije Edi Rama i Zoran Zaev, kao i kosovski predsjednik Hašim Tači i predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović
2 komentar(a)
Filip Vujanović delegacija EU, Foto: Twitter.com
Filip Vujanović delegacija EU, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 21.09.2017. 09:14h

Evropska unija će pojačati svoju podršku svim partnerima u regionu u cilju neopvratnog napretka na putu evrointegracija, poruka je sa sastanka šefice EU diplomatije Federike Mogerini i komesara za pregovore o proširenju Johanesa Hana sa liderima Zapadnog Balkana, koji je održan na marginama sastanka Generalne skupštine UN u Njujorku.

"Potvrdili smo jednoglasnu podršku EU perspektivi proširenja na Zapadni Balkan koju su nedavno izrazili i Evropski savjet i predsjednik Evropske komisije Žan Klod Junker u svom godišnjem govoru o Stanju Unije. U skladu sa tim obavezama, EU pojačava svoju podršku svim partnerima ka ostvarivim i realnim ciljevima, kako bi njihov napredak do kraja našeg mandata bio nepovratan", stoji u zajedničnom saopštenju Mogerini i Hana.

Večeri u sjedištu Delegacije EU pri UN prisustvovali su, pored predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Albanije i Makedonije Edi Rama i Zoran Zaev, kao i kosovski predsjednik Hašim Tači i predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Interesantno je da je Han u svojoj objavi na Twitteru tagovao Vujanovića, ali crnogorski predsjednik nema profil na toj društvenoj mreži već se radi o lažnom nalogu.

Isti propust imala je i predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović koja je sa zvaničnog Twitter profila iskoristila priliku da čestita Crnoj Gori izglasavanje ulaska u NATO.

Uslijedio je komičan odgovor, gdje lažni nalog poziva hrvatsku predsjednicu "na dojč".

Ostaje da se vidi da li će i Han dobiti odgovor.

Bonus video: