Brašanac: Progon SDT nad DF-om dokazuje da je režim u panici

“Sigurni smo da će svi ozloglašeni pripadnici režima uskoro zažaliti što su i pomislili da na pravdi Boga hapse naše hrabre ljude "
89 pregleda 0 komentar(a)
Nemanja Brašanac, Foto: NOVA Pljevlja
Nemanja Brašanac, Foto: NOVA Pljevlja
Ažurirano: 20.09.2017. 10:27h

Progon Specijalnog državnog tužilaštva nad Demokratskim frontom dokazuje da se režim nalazi u rasulu i panici, a najnovija hapšenja mladih DF-a neće nas uplašiti i obeshrabriti da nastavimo borbu za slobodu svih građana, saopšteno je danas iz Kluba mladih Nove srpske demokratije.

“Između ostalih, uhapšen je naš sugrađanin Petar Drašković, čija je jedina krivica to što je blizak saradnik lidera Demokratskog fronta, dok ga režimsko tužilaštvo tereti za organizovanje kriminalnih grupa i pranje novca. Naravno, niko razuman ne može povjerovati da je Petar Drašković u saradnji sa takođe nevino okrivljenim kolegama Ivom Bajković i Lukom Radunovićem učestvovao u pranju novca. Tužilaštvo za to nema dokaze i nikada ih neće ni imati. Riječ je o neslućenoj odmazdi režima nad mladim ljudima i njihovim porodicama samo zato što podržavaju Demokratski front. Ubice, lopovi, šverceri, kumovi i prijatelji Duška Markovića i Mila Đukanovića slobodno kradu, ubijaju, a vi hapsite slobodu i mladost. Sloboda se ne može uhapsiti”, navodi se u saopštenju Kluba mladih Nove koje potpisuje predsjednik Nemanja Brašanac.

On kaže da je dužnost svakog slobodnog građanina “da se digne na noge i da odnarođenu vlast zajedno pošaljemo na smetlište istorije”.

“Sigurni smo da će svi ozloglašeni pripadnici režima uskoro zažaliti što su i pomislili da na pravdi Boga hapse naše hrabre ljude na koje treba da bude ponosna cijela Crna Gora! Svaki slobodni i mladi čovjek u Crnoj Gori danas je Petar Drašković, Iva Bajković i Luka Radunović. Poručujemo režimu da nas ne može sve pohapsiti. Novac neće stvoriti uspjeh , stvaranje slobode hoće“, navodi se u saopštenju Kluba mladih Nove srpske demokratije u Pljevljima. G.M.

Bonus video: