Vučurović negoduje zbog kosovskih zastava: "Vlast nas bruka"

"Predsjednik i Vlada Crne Gore su dali snažan 'doprinos' da Podgorica danas izgleda navodno radosna", kazao je poslanik DF-a

7726 pregleda 17 komentar(a)
Vučurović, Foto: Boris Pejović
Vučurović, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović prokomentarisao je to što su, u susret zvaničnoj posjeti kosovske predsjednice Vjose Osmani Sadriu, u centru Podgorice, uz crnogorsku, postavljene i zastave Kosova.

Osmani Sadriu će u naredna dva dana boraviti u Crnoj Gori, na poziv predsjednika Mila Đukanovića.

"Nikada Crna Gora, njena tradicija i istorija nijesu tako kompromitovani kao za vrijeme vladavine Mila Đukanovića, pa se ta 'navika' nastavila i u 'oslobođenoj' Crnoj Gori, današnjim kićenjem Podgorice u čast izvjesne gospođe koja dolazi iz Prištine. Predsjednik i Vlada Crne Gore su dali snažan 'doprinos' da Podgorica danas izgleda navodno radosna i da se uz alaj barjak vijore zastave lažne države Kosovo. Koliko mogu pojedinci da istrpe poniženja govori i to, da kad su ovi iz rukovodstva i Vlade Crne Gore išli u Prištinu, tamo im nijesu priređivali slične dočeke, već su ih vodili sporednim ulicama i skrivali od tamošnjeg stanovništva. Ali, eto, nismo mogli ni sanjati da će nas dvije i po godine nakon 'oslobođenja', koje je došlo na talasu borbe za vrijednosti naših predaka, ovako brukati aktuelna vlast", saopštio je Vučurović.

Bonus video: