Demokrate Danilovgrad: Da imamo svog kandidata, kad se nije imalo sluha za objedinjavanje građanskih snaga

"Opštinski odbor Demokrata Danilovgrad, sljedstveno navedenom, a saglasno odlukama partijskih organa, formirao je Izborni centar Opštinskog odbora"

3249 pregleda 21 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Danilovgrad saopštio je da snažno podržava zaključke sa posljednje sjednice Predsjedništva Demokrata.

"U tom smislu, danilovgradski odbor nedvosmisleno predlaže Glavnom odboru da u skladu sa svojim nadležnostima donese odluku da Demokrate imaju svog predsjedničkog kandidata na izborima koji su zakazani za 19. mart ove godine", navodi se u saopštenju Demokrata.

Navode da svi funkcioneri, članovi i simpatizeri Demokrata, koji su dugi niz godina samo zbog te činjenice bili, kako navode u nemilosti bivšeg režima, a koji su se u svakoj prilici, nerijetko i na ulici, borili za pravo i pravdu, ali i kad je trebalo sačuvati izbornu volju građana, zaslužuju da politički subjekt, koji su prije skoro osam godina osnovali, ima svog kandidata za predsjednika Crne Gore.

"Kad se već, zarad budućnosti naše djece i stabilnosti odnosa u državi što bi doprinijelo napretku crnogorskog društva, nije imalo sluha za objedinjavanje građanskih snaga, Demokratska Crna Gora, kao partija koju čine ljudi neukaljanih životnih i profesionalnih biografija, a koja je snažno doprinijela demokratizaciji crnogorskog društva i smjeni bivše vlasti, kao i podizanju životnog standarda svih građana Crne Gore, daće predsjednika Crne Gore koji će konačno biti na ponos Crnoj Gori i svakom njenom građaninu, bez izuzetka", navode u saopštenju.

Dodaju da je Opštinski odbor Demokrata Danilovgrad, sljedstveno navedenom, a saglasno odlukama partijskih organa, formirao Izborni centar Opštinskog odbora.

"Koji će sprovoditi aktivnosti u cilju postizanja najboljeg izbornog rezultata kandidata Demokrata za predsjednika Crne Gore. Osim toga, Odbor je primio k znanju da je podignuta partijska infrastruktura na lokalnom i mjesnom nivou na najviši nivo, a najbolja potvrda toga je da je već skoro pokupljen planiran broj potpisa za predsjedničkog kandidata Demokrata", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: