Milović: Medojević je "plaćeni politički džuboks", plaćaju mu da targetira Spajića

"Nove serije neistina, nema dileme da Medojević pomaže budućem kandidatu DPS-a, te se trudi da nekako u drugi krug ubaci kandidata DF-a, kojem je drugi krug daleko i od očiju i od srca, a što je glavna nada i želja DPS-a", navodi se u saopštenju

21972 pregleda 62 komentar(a)
Milović, Foto: Pokret Evropa sad
Milović, Foto: Pokret Evropa sad

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) Andrej Milović je kazao da lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević vodi kampanju protiv jednog od lidera PES -a Milojka Spajića jer je "plaćeni politički džuboks, kojem se plaća da vodi kampanju protiv targetiranih lica".

"Očigledno je zašto Medojević vodi kampanju protiv Spajića, radi ono što je upravo tokom cijele svoje političke karijere radio, dok targetirana lica ne plate njemu da prestane te je na taj način dva put zarađivao na istoj osobi", navodi se u saopštenju Člana Predsjedništva PES -a, Andreja Milovića.

"Nakon što je uhvaćen u neistini kada je tvrdio da je automobil ispred famozne kuće u Muo od oca Milojka Spajića, te demantovan i od strane samog vlasnika automobila, Nebojša Medojević nastavlja kampanju protiv Milojka Spajića sa novim-starim neistinama - da Spajić nije imao novca da kupi stan 2018. godine (dakle dvije i po godine prije ulaska u politiku)", kazao je Milović.

"Stavljamo na uvid dokaz - Ugovor o kupoprodaji stana, gdje se jasno vidi da je Spajić potpisao Ugovor o kupoprodaji nepokretnosti 30. maja 2018. godine, koji je nakon toga i ovjeren kod notara (javnog beležnika), te izvršio svoje obaveze po to ugovoru. Dakle, stan je kupljen prije politike i plaćen prije politike", kazao je Milović.

Miloć je kazao da Medojević od njih "neće dobiti ni centa jer je i tako dosta novca pojeo građanima, koji ga već decenijama plaćaju, a koji su mu riješili i prvo stambeno pitanje, s obzirom da je od države Crne Gore - Duvanskog kombinata Podgorica već dobio stan devedesetih godina, što očito ne sprečava ovu moralnu gromadu da napada druge koji su kupili stan od svog novca".

Kako kaže nakon "nove serije neistina, nema dileme da Medojević pomaže budućem kandidatu DPS-a, te se trudi da nekako u drugi krug ubaci kandidata DF-a, kojem je drugi krug daleko i od očiju i od srca, a što je glavna nada i želja DPS-a".

"Dok god su Nebojša Medojević i djelovi DF-a na istom fonu sa DPS-om, dokaz je da smo na dobrom putu i da ih je strah od pobjede PES -a i Milojka Spajića", zaključio je Milović.