DF odgovorio Šušteru: Šta bi tek bilo da je Bećković gostovao u "Ramadi" o trošku Željeznice Crne Gore

74 pregleda 0 komentar(a)
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Ažurirano: 25.08.2018. 08:44h

Demokratski front saopštio je da je "očigledno" da portparol Socijaldemokrata Stefan Šušter nije čitao ništa iz opusa Matije Bećkovića.

Šušter je ocijenio da je dolazak Matije Bećkovića na festivalu Ćirilicom u Budvi, nastavak "anticrnogorske ideologije Demokratskog fronta (DF) i Demokrata".

"Jer da jeste sam bi se sebi grohotom smijao. Ovako, nije isključeno da će otići u Velje Duboko da ispita slučaj, pa da će onda produžiti u policijsku stanicu u Kolašinu, da prijavi Matiju. Jer mu "reče jedan čoek" da Matija negira sve crnogorsko, a da su Šušteri velja crnogorska famelja, koja svoju zemlju mora odbraniti od Bećkovića i Rovaca. Šta bi tek bilo da je najveći živi srpski pjesnik gostovao u "Ramadi" o trošku Željeznice Crne Gore. Nije prvi put u istoriji da bi Šušteri, Krigeri, Rajneri i slični kojima je "Mein Kampf" bliži nego "Reče mi jedan čoek" i "Vera Pavladoljska" htjeli da u Crnoj Gori nema Bećkovića, Petrovića, Popovića i drugih. Ali su svaki put isto završili", navodi se u reagovanju.

Bonus video: