Demokrate Herceg Novi: Samo naš predsjednik, uz podršku građanskih partija, može da pobijedi na izborima

"Herceg Novi je grad koji je odavno prepoznao pogubnu politiku Demokratske partije socijalista (DPS) i njihovih satelita"

3907 pregleda 26 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Herceg Novi saopštio je da je na sinoćnjoj sjednici dao punu podršku odlukama Predsjedništva stranke da Demokrate imaju svog predsjedničkog kandidata na izborima zakazanim za 19. mart.

"Herceg Novi je grad koji je odavno prepoznao pogubnu politiku Demokratske partije socijalista (DPS) i njihovih satelita i odmah stao i ostao na prvoj liniji borbe protiv bivšeg režima. Zato smo i ovom novom zadatku u borbi protiv bivšeg režima pristupili ozbiljno i sada smo u završnoj fazi prikupljanja više od potrebnog broja potpisa podrške predsjedničkom kandidatu Demokrata", piše u saopštenju Demokrata.

Dodaju da je Opštinski odbor Demokrata zadužio sve mjesne odbore i organizaciju Mladih demokrata da pokrenu pripremu sprovođenja terenske kampanje kroz koju će u direktnoj komunikaciji sa građanima prezentovati informacije o aktuelnom političkom momentu i ostalim aktivnostima Demokrata u ovom izbornom procesu.

"Takođe OO Demokrata je donio odluku o formiranju Izbornog Štaba predsjedničkog kanidata Demokrata koji će sprovesti izbornu kampanju na teritoriji opštine Herceg Novi. Crnoj Gori je potreban mir, stabilnost, partnerski ali ne i servilni odnos sa partnerima i međunarodnom zajednicom, ubrzan proces pristupanja EU i prije svega, pobjeda nad korupcijom i kriminalom i podjelama svih vrsta, koje su nam servirali prethodnih 30 godina.

Zaključuju da zato samo predsjednik Demokrata, kao osvjedočenih boraca protiv svega navedenog, uz podršku svih građanski orijentisanih građana i partija, može da donese pobjedu na izborima za predsjednika Crne Gore.

"Čime bismo ostali na braniku očuvanja velike narodne pobjede iz 2020. godine", kažu iz Demokrata.

Bonus video: