Demokrate: Ne radimo iza leđa nikome, nema nas u raznim petljavinama i kombinacijama

"Optužbe opozicionog DPS-a i pisanje saopštenja svega sat vremena nakon sjednice Skupštine najbolje svjedoče o njihovom kukavičluku i nemoći", navodi se u saopštenju nikšićkih Demokrata

3331 pregleda 25 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokrate ne rade iza leđa nikome, ne plaše se nikoga i drže se riječi i principa, saopšteno je iz te partije.

Oni su reagovali na navode nikšićkog DPS-a, da su pokazali da su na putu koji trasira Demokratski front.

"Optužbe opozicionog DPS-a i pisanje saopštenja svega sat vremena nakon sjednice Skupštine najbolje svjedoče o njihovom kukavičluku i nemoći. Ali ako su mislili da neće dobiti odgovor, kao što bi ga dobili u plenarnoj sali — prevarili su se", navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Dodaju i da ne znaju od koga bi zavladala bojazan i ko kome radi iza leđa, poručujući da Demokrata nema "u raznim petljavinama i kombinacijama", te da ih neće biti, a da građani sa njima "znaju na čemu su, znaju da ih nikada nismo ni izdali ni prodali".

"Ipak, žao nam je što oni kojima se od klimanja glavom i poslušništva pomutio politički razum misle da je kod svih tako. Na sreću — nije. Naročito ne kod Demokrata. Naša politika je jasna, principijelna i autonomna, i za razliku od politike DPS-a, nije sračunata na naknade od Komisija, fiktivne prekovremene sate, koruptivne dilove i kriminalne šeme. Takvi su spakovani u opozicione klupe i još dugo će tamo ostati", piše u saopštenju.

Bonus video: