Demokrate Budva: Naredna pobjeda će biti našeg kandidata na predsjedničkim izborima

Poručili su da je taj odbor započeo sa svim neophodnim pripremama za predstojeći izborni proces "uz apsolutno uvjerenje u pobjedu kandidata Demokrata"

4674 pregleda 35 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Opštinski odbor Demokrata Budva iskazao je podršku Predsjedništvu te partije da zakaže sjednicu Glavnog odbora, na kojoj će se izabrati kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore.

Poručili su da je taj odbor započeo sa svim neophodnim pripremama za predstojeći izborni proces "uz apsolutno uvjerenje u pobjedu kandidata Demokrata".

"Uvažavajući sve korake koje je Demokratska Crna Gora preuzela kako bi se došlo do zajedničkog kandidata koji bi okupio sve građanske partije, ali i nespremnost naših kolega iz Pokreta Evropa sad! na zajedničko djelovanje, ocjenjujemo veoma važnim potrebu da Demokratska Crna Gora ima svog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima", kazali su oni.

Dodaju i da su Aleksa Bečić i Demokrate u Budvi pokazali i dokazali kako se pobjeđuje bivši režim i "kako se bori za slobodu, vladavinu prava i pravnu državu".

Borba za te ideale još nije gotova, dodaju oni, te poručuju da iziskuje ozbiljne ljude koji imaju znanja i sposobnosti da vode Crnu Goru putem izgradnje snažnih institucija, ekonomskog napretka i članstva u Evropsku uniju.

"Demokrate su dokazale da imaju najsnažniju kadrovsku bazu koja može da odgovori tim izazovima, a prva naredna pobjeda će upravo biti pobjeda našeg kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima", kazali su oni.

Bonus video: