Duško Knežević: Ako se Đukanović kandiduje, dolazim u Crnu Goru

Knežević u izjavi dostavljenoj "Vijestima" navodi da je on najveći oponent Đukanovića "otkako je postao žrtva njegovog političkog progona"

16187 pregleda 47 komentar(a)
Knežević, Foto: Savo Prelević
Knežević, Foto: Savo Prelević

Optuženi biznismen Duško Knežević najavio je da će doći u Crnu Goru ako se lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović kandiduje za predsjednika na predstojećim izborima.

Knežević u izjavi dostavljenoj "Vijestima" navodi da je on najveći oponent Đukanovića "otkako je postao žrtva njegovog političkog progona".

"Ukoliko se Milo Đukanović kao kandidat DPS-a uključi u trku za predsjednika, spreman za da odmah vratim u Crnu Goru i zadam završni udarac Đukanoviću, ogrezlom u kriminalnim radnjama i aferama zbog kojih će morati da odgovara! Imam još jakih aduta da potpuno raskrinkam halapljivog vladara koji je od Crne Gore napravio privatni posjed. Ako sam otkrivanjem Đukanovićevih afera "koverta", "prvi milion", "ničija kuća"... doprinio padu kriminalnog režima na parlamentarnim izborima 30. avgusta 2020. godine, onda ne sumnjajte da ću dolaskom u Crnu Goru i novim svjedočenjima o Milu Đukanoviću direktno uticati da "vječiti" vladar postane prošlost", navodi se u Kneževićevoj izjavi.

Sud u Engleskoj je prije nekoliko dana donio nepravosnažnu odluku o izručenju Kneževića iz Velike Britanije u Crnu Goru.

Bonus video: