Radunović: Čitavu noviju političku istoriju ispisala je borba DF-a protiv DPS-a

"Pitanje kandidature je pitanje zakona, a ne bilo čije volje. Mi ne želimo da utičemo na primjenu zakona. Zakon mora biti jednak za sve. Za sve građane, za sve kandidate"

12004 pregleda 72 komentar(a)
Radunović, Foto: Biljana Matijašević
Radunović, Foto: Biljana Matijašević

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović saopštio je da DF nije Demokratska partija socijalista (DPS), koliko god se nekome činilo da takvim nemoralnim marketingom može sebi pribaviti političku korist.

"Pitanje kandidature je pitanje zakona, a ne bilo čije volje. Mi ne želimo da utičemo na primjenu zakona. Zakon mora biti jednak za sve. Za sve građane, za sve kandidate. Posvećeni smo svojoj kampanji i trudićemo se da nam ona ostane u fokusu. Cijenimo saradnju sa kolegama iz Evrope sad u Podgorici i drugim gradovima. DF nije DPS, koliko god se nekome činilo da takvim nemoralnim marketingom može sebi pribaviti političku korist. Čitavu noviju političku istoriju ispisala je borba DF-a protiv DPS-a, koji je uz pomoć najupornijih i najhrabrijih građana, bio dominantna snaga u procesu rušenja režima", napisao je Radunović na Fejsbuku.

On je poručio da su takođe, s uvažavanjem primili izjavu Jakova Milatovića, jednog od lidera Evrope sad, koji jasno kaže ko treba da se izvini građanima.

Bonus video: